Per shitje 453,000 €

Hapësirë Biznesi për Shitje në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Tiranë - 453,000€ | 360m²

Bulevardi Zogu I, Tirane

  • 360 m2
  • Kati -1
  • 13/04/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Ky është një hapësirë biznesi për shitje e vendosur në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Tiranë.

Ajo ofron një sipërfaqe të brendshme prej 360 m² dhe është e disponueshme për hipotekë.

• Sipërfaqe neto 360 m²

• Vendosur në katin -1

• Mundësi për hipotekë

• Çmimi i shitjes është 453,000€

• Vendosur në një zonë të mirë dhe të qetë, pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës

• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address