Per shitje 7,000,000 €

SHESIM GODINE KOMERCIALE BIZNESI

Rr. Dritan Hoxha - Laprake, Tirane

  • 4264 m2
  • Kati 9
  • 21/06/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Rr. Dritan Hoxha, Shesim Godine Biznesi Komerciale.
Godina ndodhet buze rruges kryesore, ne nje vendodhje shume te favorshme dhe shume prane Qendres se qytetit, gjithashtu dhe me akses shume thjeshte dhe direkt me rruget kryesore, si autostrada Tirane - Durres, Aeroporti Nene Tereza, Unaza e Madhe etj.
Objekti eshte i struktuar nga 9 kate mbi toke, ku secili kat ka siperfaqe 360m2 dhe 1 kat nentoke me siperfaqe 1160m2 ku ka hapsire per 40 poste parkimi.

Godina ne pjesen e jashtme eshte e ndertuar me fasade te ventiluar dhe pjesa tjeter me fasade termike, investim i cili e ben godinen te kete eficence te larte te kursimit te energjise elektrike. Vlen per tu permendur qe nje pjese e konsumit te energjise mbulohet nga investimi i bere ne panele fotovoltaike ne taracen e godines. Objekti ploteson te gjithe standartet e sigurise qe kerkohen nga institucionet nderkombetare per godinat civile ; dalje dhe shkalle emergjence te jashtme, system ndihmes per personat me aftesi te kufizuar etj.

Aksesi ne katet e siperme te godines behet nepermjet dy ashensoreve ose shkalleve te brendshme. Organizimi nga kati 1 deri ne katin 8 eshte openspace me lartesi kati 3m. Ndarjet ne kate jane bere mure gipsi dhe ndarje xhami sipas nevojave te biznesit aktual qe operon ne godine. Ne objekt eshte i instaluar sistem konidcionimi dhe aspirimi qendror per te gjithe godinen. Furnizimi me uje dhe energji elektrike eshte i garantuar 24 ore pa nderprerje dhe ne raste emergjente godina eshte e pajisur edhe me gjenerator. Ne aspektin e sigurise jane investuar sistem monitorimi me kamera, sistem alarmi, sistem detekor tymi etj.

Disponon Dokumentacion te Plote Hipotekor.

Per me shume informacion, ju lutem na kontaktoni.

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address