Toke me qera, trual, toke bujqesore, toke industriale

Rezultate: 12

Jepet Kapanon + Tokë me Qira Rinas ( Ura Gjolës)

Jepet Kapanon + Tokë me Qira Rinas ( Ura Gjolës) Kapanon modern i ndertuat në vitin 2022 me lartësi 8.5 m i ndërtuar i gjithi me beton dhe lartë është bërë mbulimi me SANDUIÇ 5SH- Zonë industriale dhe e zhvilluar me industri dhe kapanone ndryshme - Të dhënat e ndarjes - 6 Zyra - 5 Tualete - Menze per ushqim - Sipërfaqe Total Ndërtim : 2000 m2 (nga të cilat 1500 m² kati 0 dhe 500m² kati i zyrave 1) - Sipërfaqe Total Truall : 2214 m2 ( nga të cilat 790 m² janë të shfrytëzushme brenda rrethinës) - Katet: 0 dhe 1 - Godina : e Re / vit ndërtimit 2021 - Katet e Kapanonit : 0 dhe 1 - Orientimi : + - Mundësi për : mjete të rënda, fabrikë, magazinë, etj - Zona Strategjike - Distanca nga Qendra e Tiranës 30 KM ( distanca 20 25 min) 7 min nga Fushë Kruja dhe 4 min nga Rinas dhe 5 min nga dogana Vores - Lidhet për 5 min me autostradën Tiranë Durrës dhe Tiranë - Shkodër.

4,000 € / ne muaj
07/06/2024
  • 1500 m2

🏡 Toke me qera » Rinas, Tirane

Toke me qera

Me te kerkuarat

office-address