Palm paradise Qerret ofron apartamente ne shitje 1+1, 2+1, 3+1

Rezultate: 61

APARTAMENT 2+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

119,160 €
03/05/2024
 • 99 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

APARTAMENT 1+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

93,860 €
03/05/2024
 • 72 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

APARTAMENT 1+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

88,920 €
03/05/2024
 • 68 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

APARTAMENT 1+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

93,860 €
03/05/2024
 • 72 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

APARTAMENT 1+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

93,860 €
03/05/2024
 • 72 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

APARTAMENT 1+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

88,920 €
03/05/2024
 • 68 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

APARTAMENT 2+1 TEK 'PALM PARADISE' QERRET PER SHITJE!

Palm Paradise eshte rezidenca me e re qe eshte duke u ndertuar ne zonen e Qerretit . Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik . Ofrojme per shitje tipologji te ndryshme apartamentesh 1+1 dhe 2+1 duke filluar nga 68.4 m2 deri ne 99.3 m2 . Ndodhen ne kate te ndryshme dhe ne godina te ndryshme . Afati i punimeve eshte per 2 vite dhe gjithashtu ofrohet mundesia e pageses me keste . Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti pushimesh ose te nje prone per investim 'Palm Residence' eshte mundesia me e mire ne zonen e Qerretit . Per me teper informacion ose nje vizite ne prone na kontaktoni !

109,980 €
03/05/2024
 • 85 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Palm paradise Qerret » Qerret, Durres, Durres

Nje rezidence multifunksionale me 18 godina banimi , 2 hotele dhe 1 pishine vetem 450 metra larg Detit Adriatik e ben kete projekt shume te kerkuar per investim. Ka tipologji nga me te ndryshmet dhe gjeni garsoniere, 1+1, 2+1, 3+1 si dhe vila

office-address