Shtepi per shitje ne Unaza e Re: Apartamente & shtepi te lira

Rezultate: 88

Apartament 2+1+2 te Rezidenca "Green City"!!

Apartament 2+1+2 te Rezidenca "Green City" për shitje! Apartamenti ndodhet në një nga rezidencat më të mira të zonës, rreth 15 minuta larg nga Ring Center (Zogu i zi) dhe 10 minuta larg nga Universiteti "Zoja e Këshillit të Mirë". Apartamenti është i vendosur në katin e tretë të një pallati të pajisur me ashensor, me sipërfaqe neto prej 93 m2, dhe sipërfaqe bruto prej 107 m2. Organizohet nga një dhomë ndenjie/ngrënie komode dhe një kuzhinë e kompletuar, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ballkon. Apartamenti është totalisht i investuar dhe i mobiluar me pajisje ftohje/ngrohëse, LCD, lavatriçe, pjatalarëse etj. Zona e jashtme përbëhet nga kopshte të dekoruara bukur me dy pishina private si dhe kënde lojërash, parkingje, garazhe private, furrë buke, supermarkete, bar-kafe, farmaci etj. Për më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni!

195,000 €
15/07/2024
 • 107 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » Rezidenca Green City, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 89.1m2 • Sipërfaqe Neto: 75.6m2 • Kati i 1 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

119,920 €
20/06/2024
 • 89 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 90.7m2 • Sipërfaqe Neto: 77m2 • Kati i 1 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

121,840 €
20/06/2024
 • 91 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 89.1m2 • Sipërfaqe Neto: 75.6m2 • Kati i 7 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

119,920 €
20/06/2024
 • 89 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 87.8m2 • Sipërfaqe Neto: 74.5m2 • Kati i 8 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

118,360 €
20/06/2024
 • 88 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 89.1m2 • Sipërfaqe Neto:75.6 m2 • Kati i 8 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

119,920 €
20/06/2024
 • 89 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 85,5m2 • Sipërfaqe Neto:72,6m2 • Kati i 1 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

115,600 €
20/06/2024
 • 86 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 99.1m2 • Sipërfaqe Neto:84.1 m2 • Kati i 1 banim Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •2 Dhoma Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

131,920 €
20/06/2024
 • 99 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet, Apartament 1+1+Post Parkimi, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 1+1+Post Parkimi.. Apartamenti ndodhet tek Aos Konstruksion 2 Unaza e Re. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto: 66 m2 • Sipërfaqe Neto: 56 m2 • Kati i 1 banim • Orientim Jug Organizimi i Brendshëm: •Ambient Ndenje dhe Ambient Gatimi •1 Dhomë Gjumi •1 Tualet Cilësime të tjera: • Fasada e jashtme me Tullë tarrakot • Cilësi e lartë ndërtimi • Faza e objektit në grope • Garazh i detyrueshëm me mundësi zgjedhje: -1, 15.000€ -2, 13.000€ • Mundësi pagese me këste nisur nga: • Kësti 1 -30% i shumës së kontratës ( në momentin e nënshkrimit ) • KëstI 2 - 30% i shumës së kontratës ( në përfundim të karabinas ) • KëstI 3 - 30% i shumës së kontratës (në përfundim të suvatimeve) • KëstI 4 - 10 % i shumës së kontratës (në dorëzimin e celsave) Për një vizitë në pronë na kontaktoni!

92,200 €
20/06/2024
 • 66 m2

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Shitet Apartament Modern 3+1 në "Green City Residence"!

Shitet apartamenti i investuar në katin e shtatë të Rezidencës Green City, në Astir. Ky apartament me sipërfaqe totale prej 145.3m² ofron hapësira të bollshme dhe një planimetri të regullt. ♦Apartamenti përmban: - Sallon të gjërë dhe të ndritshëm. - Kuzhinë moderne dhe të pajisur plotësisht. - Tre dhoma gjumi komode, njëra me garderobë. - Dy tualete të stilit modern. - Ballkon me pamje mahnitëse. •Rezidenca është një nga më të kërkuarat në zonë për shkak të cilësisë dhe komoditetit që ofron. •Disponon dhe një garazh privat. ♦Çmimi i apartamentit është 1700€/m² dhe garazhi është në dispozicion për 15.000 €. ♦Për detaje të mëtejshme, ju lutem kontaktoni agjencinë tonë.

247,010 €
18/06/2024
 • 145 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » Green city, Astir, Tirane

Shitet, Apartament 1+1+2 Garazhe, Unaza e Re

Shitet, Apartament 1+1+2 Garazhe, Unaza e Re, Tiranë. Apartamenti është i pozicionuar në Rrugën "Mikel Maruli". Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe Bruto : 95m2 • Sipërfaqe Neto : 82,5m2 • Sipërfaqe e Garazhit 1 : 20,80m2 • Sipërfaqe e Garazhit 2 : 20m2 • Kati i 1 banim. • Garazhet ndodhen në katin -1 Organizimi: • Ambjent ndenjie. • Ambient gatimi. • 1 Dhomë gjumi. • 1 Tualet. • 1 Ballkon. • Depo • Korridor shpërndarës. Cilësime të tjera: • Pallat i ri • Me Ashensor • Garazhet janë të mbyllur me qepen • Shitet Bosh • Orientim Jug-Lindje. • Me dokumentacion të rregullt hipotekor. Për ta vizituar na kontaktoni!

150,000 €
12/06/2024
 • 95 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » Unaza e Re, Tirane

Shitet, Apartament 2+1+2, Unaza e Re.

Disponojmë Apartament 2+1+2, për Shitje. Apartamenti ndodhet tek kompleksi "Sima Com", ne zonen e Astirit, Tiranë. Informacion mbi apartamentin: • Ndertim i ri • Kati 5 • Kubature e rregullt • Sipërfaqja bruto e apartamentit: 105m2 • Sipërfaqja neto e apartamentit: 93.9 m2 Apartamenti disponon: • Ambient ndenje • Ambient gatimi • Koridor shperndares • 2 Dhoma gjumi • 2 Tualete • 2 Ballkone Cilësime të tjera: • I mobiluar • Me kondicioner • Spote ndricimi • Tenda dielli • Tavane gipsi • Tualeti me dritare • Lavatrice • Lavastovilje • Me ashensor Apartamenti ofron komoditet dhe ka nje lokacion shume te favorshem. Per nje vizite ne prone, na kontaktoni!

190,000 €
07/06/2024
 • 105 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Unaza e Re » UNAZA E RE, Tirane

Oferta per shtepi dhe apartamente per shitje ne Unaza e Re nga agjensi imobiliare dhe private. Gjeni prona 1+1, 2+1 te lira per familje ose hapesira te vogla per individe.

office-address