Shtepi me qera dhe apartamente me qera te lira ne Fier 1+1, 2+1

Rezultate: 0

Nuk u gjend asnje rezultat

Kur kërkoni për shtepi me qera ne Fier është e rendesishme te shikohen faktorë si vendndodhja, buxheti, siperfaqja dhe sherbimet qe ka afer. Një shtëpi e mire duhet të ofrojë një ekuilibër midis cmimit dhe komoditetit, te kete pranë transportin publik, shkolla dhe zona tregtare. Sigurohuni që gjithmonë të shikoni plotësisht marrëveshjen e qirasë dhe të jeni të vetëdijshëm për çdo kosto shtesë si shërbimet komunale, mirëmbajtjen dhe depozitat e sigurisë. Ne ofrojme opsione te ndryshme 1+1, 2+1 ose garsoniere.

Me te kerkuarat

Shtepi ne shitje Fier
office-address