Shtepi dhe apartamente per shitje ne Sauk - Gjeni shtepine tuaj ideale

Rezultate: 11

VILE LUKSOZE PER SHITJE!!

Shitet Super Vile ne Sauk! - Vila organizohet ne 2 kate mbi toke dhe 1 kat nentoke. - Ka nje siperfaqe totale prej 295 m2 - Hyrja e makinave dhe kembesoreve behet nga rruga e siperme e brezit. - Ne fasaden lindore te tyre vilat kane carje te medha dritaresh te cilat mundesojne futjen e drites natyrale. - Zonat e dites qe perkojne me kte pjese te fasades se objektit jane ndenja,kuzhina dhe ngrenia. Nga ambjentet e se cilave mund te aksesohet lehtesish me ane te vetratave per ne kopesht dhe pishine. - Pishina ploteson peisazhin e gjelber te kopeshtit duke u konturuar nga veshja e pllakave te gurit. - Ne kati -1 pozicionohen ambjentet e kantines, nje depo, nje tualet, shkalla qe te con ne katin perdhe si dhe ambjentet teknike te pishines. - Cmimi i saj eshte vetem 550,000 Euro Për një vizitë në pronë kontaktoni në numrin: +355 68 30 10 137 [email protected] www.mei.al

550,000 €
08/04/2024
  • 295 m2

🏡 Shtepi ne shitje Sauk » Sauk, Tirane

Apartament 2+1 në shitje në Olive Park Residence

Apartament 2+1 në shitje në Olive Park Residence Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 101.1 m2 dhe sipërfaqe neto 85.2 m2 Ndodhet në katin e II-të të një objekti në fazë ndërtimi Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, njw tualet dhe ballkon Zona ku po të ndërtohet Kompleksi “Olive Park” mbeshtetet mbi nje truall me siperfaqe prej 29.455 m² dhe eshte marre ne studim nga grupi i projektimit “ERE Architecture & Construction sh.p.k.”. Interesi per zhvillimin e qytetit dhe kuartiereve te reja te banimit, qe ndodhen ne zonen prane “Rruges se Elbasanit”, ka nxitur nevojen, per nje kualitet me te larte persa i perket aspekteve arkitektonike si: zgjidhja funksionale, volumi, raporti me ndertesat perreth, rifiniturat e perdorura, “stili” arkitektonik , sherbimet, etj •Administrim dhe mirembajtje nga persona me pervoje, bazuar ne nje rregullore te detajuar, duke thjeshtesuar bashkejetesen ne Kompleks. •Sherbimi i sigurise private dhe survejimit te kompleksit ofrohet 24 ore ne dite gjate 365 diteve te vitit e ofruar nga kompani te certifikuara, pa cenuar privatesine tuaj. •Ambiente te perbashketa te gjelberta me nje pamje te lire dhe te gjere, per te shijuar •Standartin e jeteses ne qetesine e natyres. •Aksesi ne kompleks ofrohet ne dy menyra nga hyrja lindore dhe ajo perendimore. •Pozicionimi dhe orientimi gjeografik i vilave bejne te mundur perfitimin e ndricimit natyral maksimal dhe shfrytezimin e ngrohtesise gjate gjithe dites Cmimi i shitjes 1500 euro/m2 Totali 151650 euro

151,650 €
22/03/2024
  • 101 m2
  • 2 Dhoma gjumi
  • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sauk » Olive Park Residence, Tirane

Apartament 2+1 në shitje në Olive Park Residence

Apartament 2+1 në shitje në Olive Park Residence Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 122.9 m2 dhe sipërfaqe neto 107 m2 Ndodhet në katin e II-të të një objekti në fazë ndërtimi Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon Zona ku po të ndërtohet Kompleksi “Olive Park” mbeshtetet mbi nje truall me siperfaqe prej 29.455 m² dhe eshte marre ne studim nga grupi i projektimit “ERE Architecture & Construction sh.p.k.”. Interesi per zhvillimin e qytetit dhe kuartiereve te reja te banimit, qe ndodhen ne zonen prane “Rruges se Elbasanit”, ka nxitur nevojen, per nje kualitet me te larte persa i perket aspekteve arkitektonike si: zgjidhja funksionale, volumi, raporti me ndertesat perreth, rifiniturat e perdorura, “stili” arkitektonik , sherbimet, etj •Administrim dhe mirembajtje nga persona me pervoje, bazuar ne nje rregullore te detajuar, duke thjeshtesuar bashkejetesen ne Kompleks. •Sherbimi i sigurise private dhe survejimit te kompleksit ofrohet 24 ore ne dite gjate 365 diteve te vitit e ofruar nga kompani te certifikuara, pa cenuar privatesine tuaj. •Ambiente te perbashketa te gjelberta me nje pamje te lire dhe te gjere, per te shijuar •Standartin e jeteses ne qetesine e natyres. •Aksesi ne kompleks ofrohet ne dy menyra nga hyrja lindore dhe ajo perendimore. •Pozicionimi dhe orientimi gjeografik i vilave bejne te mundur perfitimin e ndricimit natyral maksimal dhe shfrytezimin e ngrohtesise gjate gjithe dites Cmimi i shitjes 1600 euro/m2 Totali 196640 euro

196,640 €
26/02/2024
  • 123 m2
  • 2 Dhoma gjumi
  • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sauk » Olive Park Residence, Tirane

Apartament 2+1 në shitje në Olive Park Residence

Apartament 2+1 në shitje në Olive Park Residence Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 124.9 m2 dhe sipërfaqe neto 109 m2 Ndodhet në katin e III-të dhe të fundit të një objekti në fazë ndërtimi Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete, ballkon, gjithashtu tarraca e apartamentit është e shfrytëzueshme Zona ku po të ndërtohet Kompleksi “Olive Park” mbeshtetet mbi nje truall me siperfaqe prej 29.455 m² dhe eshte marre ne studim nga grupi i projektimit “ERE Architecture & Construction sh.p.k.”. Interesi per zhvillimin e qytetit dhe kuartiereve te reja te banimit, qe ndodhen ne zonen prane “Rruges se Elbasanit”, ka nxitur nevojen, per nje kualitet me te larte persa i perket aspekteve arkitektonike si: zgjidhja funksionale, volumi, raporti me ndertesat perreth, rifiniturat e perdorura, “stili” arkitektonik , sherbimet, etj •Administrim dhe mirembajtje nga persona me pervoje, bazuar ne nje rregullore te detajuar, duke thjeshtesuar bashkejetesen ne Kompleks. •Sherbimi i sigurise private dhe survejimit te kompleksit ofrohet 24 ore ne dite gjate 365 diteve te vitit e ofruar nga kompani te certifikuara, pa cenuar privatesine tuaj. •Ambiente te perbashketa te gjelberta me nje pamje te lire dhe te gjere, per te shijuar •Standartin e jeteses ne qetesine e natyres. •Aksesi ne kompleks ofrohet ne dy menyra nga hyrja lindore dhe ajo perendimore. •Pozicionimi dhe orientimi gjeografik i vilave bejne te mundur perfitimin e ndricimit natyral maksimal dhe shfrytezimin e ngrohtesise gjate gjithe dites Cmimi i shitjes 1450 euro/m2 Totali 181105 euro

181,105 €
22/02/2024
  • 125 m2
  • 2 Dhoma gjumi
  • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sauk » Olive Park Residence, Tirane

Gjeni shtepine tuaj ideale per shitje ne Sauk me nje shumellojshmeri pronash. Filtra te avancuar per 1+1, 2+1 per te ndihmuar ne kerkimin tuaj per apartamente, garsoniere dhe vila.

office-address