Shtepi per shitje ne Sheshi Skenderbej (Qender): Apartamente & shtepi te lira

Rezultate: 40

SHES APARTAMENT 2+1, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e katert banim, orientim jug-lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 114.5m. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

437,000 €
25/06/2024
 • 115 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

SHES APARTAMENT 2+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e katert banim, orientim lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 110m. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

420,000 €
25/06/2024
 • 110 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

SHES APARTAMENT 1+1, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 1+1 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e katert banim, orientim veri-perendim. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 80m, nga t ecilat 8 m jane verande Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

304,000 €
25/06/2024
 • 80 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

SHES APARTAMENT 3+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 3+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e peste banim, orientim jug-lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 166m, nga te cilat 7m jane verande. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

634,000 €
25/06/2024
 • 166 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

SHES APARTAMENT 2+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e peste banim, orientim veri-perendim. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 112m, nga te cilat 5m jane verande. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

426,000 €
25/06/2024
 • 111 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

SHES APARTAMENT 2+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e gjashte banim, orientim lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 1126.5m. siperfaqe verande 7m. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

483,000 €
25/06/2024
 • 126 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

SHES APARTAMENT 3+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 3+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe indore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e gjashte banim, orientim veri-perendim. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 177m, nga te cilat 51m jane verande. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

676,000 €
25/06/2024
 • 177 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

SHES APARTAMENT 2+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe lindore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e shtate banim, orientim jug-lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 114m. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrn tim.

435,000 €
25/06/2024
 • 114 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

SHES APARTAMENT 2+1, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe lindore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e nente banim, orientim jug-lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 114m. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrn tim.

435,000 €
25/06/2024
 • 114 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

SHES APARTAMENT 2+1+2, QENDER-TIRANE!

Ofrojme per shitje apartament 2+1+2 ne faze ndertimi, prane Qendres- Tirane. *Godina ne te cilen ndodhet apartamenti pozicionohet ne zone strategjike prane qendres Tiranes. Ndertimi eshte konceptuar ne 12 kate, lartesi qe vjen duke u shkallezuar prej katit te katert. Ne aspektin arkitektonik, sfazimi ne pjesen veriore dhe lindore te objektit do te mundesoje zhvillimin e tarracave dhe verandave te gjelberuara. Ndertimi eshte i konceptuar me koeficent shume te larte sigurie ndaj termeteve. Cilesia e ndertimit te kesaj godine reflektohet ne te gjithe komponentet e saj si: fazade e ventiluar, xhamat termike, izolim akustik vertikal dhe horizontal, sistemi i kafazit i pajisur me dere antizjarr, sistemi i kondicionim/aspirimit dhe gjelberim. Apartamenti pozicionohet ne katin e nente banim, orientim lindje. Siperfaqe totale e apartamentit eshte 110m. Mundesi blerje post parkimi ne -2 ose -3 te godines. Projekti parashikohet te mbaroje ne 2025. Per te interesuarit lutem me kontakoni ne numrin tim.

420,000 €
25/06/2024
 • 110 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Prane ish parkut Rinia, Tirane

PENTHOUSE PËR SHITJE, NË QENDER ME PAMJE SPEKTAKOLARE

Shitet Penthouse 3+1+2 me siperfaqje:157m2 , ne Qender. Penthouse ndodhet ne katin e 16-te te nje pallati te ri me ashensor te mireadministruar ne rruge kryesore. Eshte i investuar dhe mobiluar ne detaje dhe me super pamje nga ballkoni. Organizohet në: -1 sallon i madh -1 kuzhinë -1 korridor shpërndarës -3 dhoma gjumi -2 tualete (një me dritare) -1 ballkon Zona ku ndodhet penthouse eshte nje nder zonat me te kerkuara per banim dhe investim, pasi ofrohen te gjitha fasilitetet e nevojshme per nje jetese te rehatshme. Disponon dokumentacion te plote hipotekor. Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin +355692033500.

450,000 €
24/06/2024
 • 157 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Qender, Tirane

SHITET APARTAMENT 3+1+VERANDE TEK SELVIA,QENDER

Ofrohet per shitje apartament i tipologjise 3+1+2 se bashku me 2 veranda spacioze, ne qender te Tiranes, tek Selvia , Apartamenti pozicionohet ne katin e fundit te nje objekti te ri , dhe disponon hyrje private. Apartamenti organizohet ne : 1 ambjent ndenjeje +kuzhine e vecuar ne formen e nje aneksi, 3 dhoma gjumi, 2 tualete, 1 korridor shperndares si dhe 2 hapesira verande te dedikuara te cilat ofrojne nje pamje te lire mbi qytetin. Apartamenti ofrohet ne shitje totalisht i mobiluar . Zona ne te cilen ndodhet ofron nje akses fantastik duke u pozicionuar ne zemer te Tiranes, prane Qendres, Pazarit te Ri etj . Facilitete te tilla si : transport publik, shkolla, supermarket, bar-kafe etj , jane te gjitha lehtesisht te arritshme . Per me shume informacion, apo per te organizuar nje vizite ne prone, na kontaktoni

390,000 €
20/06/2024
 • 294 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

Apartament 2+1+2 Ne Shitje, Tek Tirana Rock

Ne qender te Tiranes, ne kompleksin e ri ne proces ndertimi Tirana's Rock, shitet apartament 2+1+2. Apartamenti ndodhet ne katin e 19 te nderteses dhe ka nje siperfaqe totale prej 206.66 m2, nga ku siperfaqja neto eshte 176.67 m2. ORGANIZIMI: Sallon ndenje Ambjent gatimi 1 dhome gjumi matrimoniale me tualet, 1 dhoma gjumi, 1 tualete, ballkon. Kulla shkëmbore e Tiranës krenohet me një stil të veçantë, duke qëndruar në një lartësi prej 85 metrash dhe e skalitur në formën e bustit të heroit kombëtar të Shqipërisë, Gjergj Kastrioti. Këto ballkone jo vetëm që kontribuojnë në estetikën, por gjithashtu lehtësojnë një shtrirje racionale të hapësirave të brendshme, duke ofruar hije dhe rehati në zonat e jashtme. Kompleksi ka punime te standarteve europiane dhe eshte nje mundesi shume e mire investimi. Punimet e kompleksit pritet te mbarojne ne fund te vitit 2025. Per me shume informacion me kontaktoni !

0 €
25/05/2024
 • 207 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

Apartament 3+1+2 Ne Shitje, Tek Tirana Rock

Ne qender te Tiranes, ne kompleksin e ri ne proces ndertimi Tirana's Rock, shitet apartament 3+1+2. Apartamenti ndodhet ne katin e 19 te nderteses dhe ka nje siperfaqe totale prej 257.15 m2, nga ku siperfaqja neto eshte 219.84 m2. ORGANIZIMI: Sallon ndenje Ambjent gatimi 1 dhome gjumi matrimoniale me tualet, 2 dhoma gjumi, 1 tualete, ballkon. Kulla shkëmbore e Tiranës krenohet me një stil të veçantë, duke qëndruar në një lartësi prej 85 metrash dhe e skalitur në formën e bustit të heroit kombëtar të Shqipërisë, Gjergj Kastrioti. Këto ballkone jo vetëm që kontribuojnë në estetikën, por gjithashtu lehtësojnë një shtrirje racionale të hapësirave të brendshme, duke ofruar hije dhe rehati në zonat e jashtme. Kompleksi ka punime te standarteve europiane dhe eshte nje mundesi shume e mire investimi. Punimet e kompleksit pritet te mbarojne ne fund te vitit 2025. Per me shume informacion me kontaktoni !

0 €
25/05/2024
 • 257 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

REZIDENCA SCANDERBEG, QENDER, SHITET APARTAMENT

I pozicionuar ne zemer te Tiranes, ne nje nga zona me të kërkuara në qytet, sheshi Skenderbej Nje objekt i ri banimi dhe shërbimi i standardeve më të larta të inovacionit në ndërtim, me 9,12 dhe 13. kate mbi tokë dhe 4 kate parking nëntokë. Ky apartament elegant me pamje spektakolare, i rrallë në llojin e vet, ofron një përvojë unike. Pamja e tij, vendndodhja strategjike dhe aksesi i lehtë në të gjitha shërbimet e nevojshme, e bëjnë këtë apartament ideal zgjedhje për këdo që kërkon modernen per stilin i jetesës, duke pasur luksin e të jetuarit në qendër Apartamenti ndodhet ne katin e 9-te, apartamenti tip 1+1 perbehet nga nje sallon ndenje me kuzhine dhe akses ne verande me nje pamje fantastike mbi sheshi Skenderbej, nje dhome gjumi dopio dhe 1 tualet. Një element i veçantë i këtij apartamenti është lartësia e kati, 3.10 metra, i rezervuar vetem per kete kat. Per cdo informacion apo vizite ne prone na kontaktoni +355692033500

309,000 €
11/05/2024
 • 70 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » QENDER, Tirane

Apartament 3+1 ne shitje, tek Tirana Rock

Ne qender te Tiranes, ne kompleksin e ri ne proces ndertimi Tirana's Rock, shitet apartament 3+1. Apartamenti ndodhet ne katin e 9 te nderteses dhe ka nje siperfaqe totale prej 224,42 m2, nga ku siperfaqja neto eshte 191,85 m2. ORGANIZIMI: Sallon ndenje Ambjent gatimi 1 dhome gjumi matrimoniale me tualet, 2 dhoma gjumi, 1 tualete Ballkon. Kulla shkëmbore e Tiranës krenohet me një stil të veçantë, duke qëndruar në një lartësi prej 85 metrash dhe e skalitur në formën e bustit të heroit kombëtar të Shqipërisë, Gjergj Kastrioti. Këto ballkone jo vetëm që kontribuojnë në estetikën, por gjithashtu lehtësojnë një shtrirje racionale të hapësirave të brendshme, duke ofruar hije dhe rehati në zonat e jashtme. Kompleksi ka punime te standarteve europiane dhe eshte nje mundesi shume e mire investimi. Punimet e kompleksit pritet te mbarojne ne fund te vitit 2025. Per me shume informacion me kontaktoni !

0 €
09/05/2024
 • 224 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

Pronë unike në Qendër të Tiranës, Rezidenca Scanderbeg.

Ofrojmë për shitje një pronë unike në qendër të Tiranës. Me një siperfaqe totale prej 69.3m2, kjo pronë është e organizuar si loft me lartësi 3 metra. Ndodhet në katin e 9-të të një pallati të ri, i cili do të përfundojë në vitin 2025. Prona ofron një pamje panoramike të Sheshit Skënderbej, Kishës Ortodokse, Malit të Dajtit, dhe kullave me arkitekturë moderne të kryeqytetit. Godina është një ndërtim i viteve të fundit dhe ofron cilësi të lartë ndërtimi. Projekti për arredimin e këtyre apartamenteve është realizuar nga studio arkitekture e huaj. Lokacioni i kësaj pasurie e bën atë një investim të sigurt dhe të favorshëm për biznesin e qiradhënies afatgjatë ose afatshkurtër. Prona përbën një potencial të lartë për shkak të kërkesës së konsiderueshme dhe në rritje për akomodime këtë zonë të kërkuar. Turizmi në kryeqytet dhe në Shqipëri po rritet vazhdimisht, duke bërë këtë pronë një zgjedhje të vlefshme për investitorët. Ju ftojmë të na kontaktoni për më shumë informacion dhe për të planifikuar një vizitë në pronë.

310,000 €
30/04/2024
 • 69 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Sheshi Skenderbej (Qender) » Sheshi Skenderbej (Qender), Tirane

Shfletoni njoftime per apartamente dhe shtepi per shitje ne Sheshi Skenderbej (Qender) te duashpi.al. Gjeni pronen perfekte 1+1, 2+1 ne zonat me te kerkuara si Sheshi Skenderbej (Qender).

office-address