Apartamente dhe shtepi me qera 1+1 ne Tirane

Rezultate: 352

Kur kërkoni për shtepi me qera 1+1 ne Tirane është e rendesishme te shikohen faktorë si vendndodhja, buxheti, siperfaqja dhe sherbimet qe ka afer. Një shtëpi e mire duhet të ofrojë një ekuilibër midis cmimit dhe komoditetit, te kete pranë transportin publik, shkolla dhe zona tregtare. Sigurohuni që gjithmonë të shikoni plotësisht marrëveshjen e qirasë dhe të jeni të vetëdijshëm për çdo kosto shtesë si shërbimet komunale, mirëmbajtjen dhe depozitat e sigurisë. Ne kemi njoftimet e fundit 1+1 te publikuara ne portalin tone.

office-address