Shtepi per shitje ne Rruga e Barrikadave: Apartamente & shtepi te lira

Rezultate: 9

Apartament 2+1 në shitje në “Rrugën e Barrikadave”

Apartament 2+1 në shitje në “Rrugën e Barrikadave” Apartamenti ka një sipërfaqe brut prej 98.87 m2 dhe sipërfaqe neto 82 m2 Ndodhet në katin e III-të të një pallati në ndërtim Organizohet në një ambiet ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, korridor, dy tualete dhe ballkon Volumi i objektit ndikohet nga distancat urbansitike, duke krijuar një volum me shkallëzime 4,6,8,10,14 kate. Fasada përgjatë rrugës kryesore, nuk pëson thyerje. Për shkak të dendësisë së dhomave të apartamenteve, fasada përmban një numër të lartë të dritareve, ku synimi i dizenjimit të fasadës është thyerja e monotonisë së krijuar nga përsëritja e dritareve lartësi. Kjo realizohet nëpërmjet paneleve GFRC, të cilat karakterizohen nga forma jo-drejtkëndore të shpërndara në mënyrë rastësore. Këto elementë shtrihen në dy kate lartësi duke fragmentizuar dhe kornizuar fasadën Konstruksioni i objektit do të jetë me sistem beton-arme dhe mure me tulla. Soletat e kateve mbitokë do të jenë me soletë me traveta me trashësi 30cm, dhe trarë të sheshtë me gjerësi 60 cm. Shkalla do të jetë brenda kafazit me mure beton-arme dhe do të kenë funksion dhe si shkallë emergjence. Zgjidhjet plotësojnë normativat e mbrojtjes ndaj zjarrit. Rëndësi i është kushtuar dhe rrjetit të aspirimit dhe kondicionimit duke e bërë aspirimin e kuzhinave me linjë të veçantë për çdo apartament dhe sistemi i ngrohje ftohje është me sistem multijet. Cmimi i shitjes 2400 euro/m2 Totali 237288 euro

237,288 €
15/09/2023
  • 99 m2
  • 2 Dhoma gjumi
  • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga e Barrikadave » Rruga e Barrikadave, Tirane

Apartament 1+1 në shitje në “Rrugën e Barrikadave”

Apartament 1+1 në shitje në “Rrugën e Barrikadave” Apartamenti ka një sipërfaqe brut prej 78.71 m2 dhe sipërfaqe neto 65.27 m2 Ndodhet në katin e III-të të një pallati në ndërtim Organizohet në një ambiet ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, korridor, një tualet dhe ballkon Volumi i objektit ndikohet nga distancat urbansitike, duke krijuar një volum me shkallëzime 4,6,8,10,14 kate. Fasada përgjatë rrugës kryesore, nuk pëson thyerje. Për shkak të dendësisë së dhomave të apartamenteve, fasada përmban një numër të lartë të dritareve, ku synimi i dizenjimit të fasadës është thyerja e monotonisë së krijuar nga përsëritja e dritareve lartësi. Kjo realizohet nëpërmjet paneleve GFRC, të cilat karakterizohen nga forma jo-drejtkëndore të shpërndara në mënyrë rastësore. Këto elementë shtrihen në dy kate lartësi duke fragmentizuar dhe kornizuar fasadën Konstruksioni i objektit do të jetë me sistem beton-arme dhe mure me tulla. Soletat e kateve mbitokë do të jenë me soletë me traveta me trashësi 30cm, dhe trarë të sheshtë me gjerësi 60 cm. Shkalla do të jetë brenda kafazit me mure beton-arme dhe do të kenë funksion dhe si shkallë emergjence. Zgjidhjet plotësojnë normativat e mbrojtjes ndaj zjarrit. Rëndësi i është kushtuar dhe rrjetit të aspirimit dhe kondicionimit duke e bërë aspirimin e kuzhinave me linjë të veçantë për çdo apartament dhe sistemi i ngrohje ftohje është me sistem multijet. Cmimi i shitjes 2400 euro/m2 Totali 188904 euro

188,904 €
15/09/2023
  • 79 m2
  • 1 Dhoma gjumi
  • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga e Barrikadave » Rruga e Barrikadave, Tirane

Zbuloni shtepi dhe apartamente per shitje ne Rruga e Barrikadave perfshire ofertat me te lira. Faqja jone ka prona 1+1, 2+1, garsoniere te pershtatshme per studentet, profesionistet, dhe familje.

office-address