Apartamente dhe shtepi ne shitje ne Vlore 1+1, 2+1, garsoniere

Rezultate: 807

APARTAMENT 2+1 NE REZIDENCEN "EMERA"

Rezidenca “Emera” pozicionohet në anën jugore të qytetit të Vlorës, pranë shëtitores “Lungo Mare”, duke ofruar një pamje të mrekullueshme të detit. Objekti ka një vendodhje strategjike ku ndërthuret “Marina Portuale”, shëtitorja “Lungo Mare” me kodrat e larta. Një kompleks risi në qytetin e Vlorës me apartamente të larmishme nga siperfaqja, parkim i dedikuar, ambjente rekreative, gjelbërim etj. Vendi ideal për një shtëpi banimi gjithëvjetore si dhe përdorim sezonal. “Emera Premium Residence” do të shërbejë si një oaz qetësie për banorët e saj. Eshte nje rezidence me siperfaqe rekreative dhe gjelberimi, dhe e vecuar dhe paakses nga njerezit e jashtem. Eshte konceptuar per privatesi maksimale persa i perket hyrjes ne objekt, pasi do jete me sistem njohje targe dhe karte hyrjeje. Detaje te prones: ✅ Apartament 2+1 ✅ Çmimi: 185,400 Euro ✅ Siperfaqe: 90m2 ✅ Kati 4 Objekti ka një hapësirë të dedikuar për parkimin e automjeteve, pishinë, kënd rekreativ, ambient sportiv sidhe ambiente të gjëlbëruara që shtrihen në territorin e rezidencës. Materialet e ndërtimit janë përzgjedhur me kujdes që të plotësojnë standartet më bashkëkohore europiane. Ne objekt do te perdoren materiale te cilesise se larte, veshje me kapote per izolim termik, vetratat do te jene duralumin termik dhe xham termik per izolim termik dhe akustik te larte. I gjithe sistemi hidraulik do te jete incaso dhe multistrat. Një kujdes i veçantë që në fazën e projektimit i është kushtuar eficencës energjitike, përdorimi i sistemit kapot, si dhe vetratat termike. Materialet hidrosanitare, pllakat, materialet elektrike dhe aksesorët e tjerë, janë të gjitha prodhim EU të standarteve bashkëkohore.

185,400 €
24/07/2024
 • 90 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 1+1 NE REZIDENCEN "EMERA"

Rezidenca “Emera” pozicionohet në anën jugore të qytetit të Vlorës, pranë shëtitores “Lungomare”, duke ofruar një pamje të mrekullueshme të detit. Objekti ka një vendodhje strategjike ku ndërthuret “Marina Portuale”, shëtitorja “Lungomare” me kodrat e larta. Një kompleks risi në qytetin e Vlorës me apartamente të larmishme nga siperfaqja, parkim i dedikuar, ambjente rekreative, gjelbërim etj. Vendi ideal për një shtëpi banimi gjithëvjetore si dhe përdorim sezonal. “Emera Premium Residence” do të shërbejë si një oaz qetësie për banorët e saj. Eshte nje rezidence me siperfaqe rekreative dhe gjelberimi, dhe e vecuar dhe paakses nga njerezit e jashtem. Eshte konceptuar per privatesi maksimale persa i perket hyrjes ne objekt, pasi do jete me sistem njohje targe dhe karte hyrjeje. Detaje te prones: ✅ Apartament 1+1 ✅ Çmimi: 2100 Euro/m2 ✅ Siperfaqe: 68m2 Objekti ka një hapësirë të dedikuar për parkimin e automjeteve, pishinë, kënd rekreativ, ambient sportiv sidhe ambiente të gjëlbëruara që shtrihen në territorin e rezidencës. Materialet e ndërtimit janë përzgjedhur me kujdes që të plotësojnë standartet më bashkëkohore europiane. Ne objekt do te perdoren materiale te cilesise se larte, veshje me kapote per izolim termik, vetratat do te jene duralumin termik dhe xham termik per izolim termik dhe akustik te larte. I gjithe sistemi hidraulik do te jete incaso dhe multistrat. Një kujdes i veçantë që në fazën e projektimit i është kushtuar eficencës energjitike, përdorimi i sistemit kapot, si dhe vetratat termike. Materialet hidrosanitare, pllakat, materialet elektrike dhe aksesorët e tjerë, janë të gjitha prodhim EU të standarteve bashkëkohore.

142,800 €
24/07/2024
 • 68 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 2+1 NE REZIDENCEN „PANORAMA“, VLORE

✅ Çmimi: 200.000 Euro ✅ Vendndodhja: Uje i Ftohte, Vlore ✅ Siperfaqe: 149m2 Rezidenca "Panorama" ndodhet në Uje te Ftohte, ofron pamje të mrekullueshme nga deti. E projektuar me stil modern, rezidenca përfshin apartamente me veranda, ballkone të gjera dhe dritare panoramike. Gjithashtu ka hapësira të gjelbra për relaksim. Rezidenca "Panorama" është vendi ideal për ata që kërkojnë një kombinim perfekt të qetësisë dhe luksit, me një pozicion të privilegjuar që ofron pamje të mrekullueshme nga deti dhe afërsi me qytetin. Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti eshte i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshem: ✅ Sallon + Kuzhine ✅ 2 Dhoma Gjumi ✅ 2 Tualete ✅ Verande + Kopesht Detaje te tjera: ✅ Kat Perdhe ✅ Garazhd ✅ Cetifikate Pronesie

200,000 €
23/07/2024
 • 149 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 2+1 ME PAMJE TE PLOTE DETI NE REZIDENCEN „PANORAMA“, VLORE

✅ Çmimi: 2000 Euro/m2 – 224.000 Euro ✅ Vendndodhja: Uje i Ftohte, Vlore ✅ Siperfaqe totale: 112m2 Rezidenca "Panorama" ndodhet në Uje te Ftohte, ofron pamje të mrekullueshme nga deti. E projektuar me stil modern, rezidenca përfshin apartamente me veranda, ballkone të gjera dhe dritare panoramike. Gjithashtu ka hapësira të gjelbra për relaksim. Rezidenca "Panorama" është vendi ideal për ata që kërkojnë një kombinim perfekt të qetësisë dhe luksit, me një pozicion të privilegjuar që ofron pamje të mrekullueshme nga deti dhe afërsi me qytetin. Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti eshte i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshem: ✅ Sallon + Kuzhine ✅ 2 Dhoma Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon me hapesire te bollshme Detaje te tjera: ✅ Kati 3 ✅ Garazhd ✅ Cetifikate Pronesie

224,000 €
23/07/2024
 • 112 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 1+1 ME PAMJE TE PLOTE DETI NE REZIDENCEN „PANORAMA“, VLORE

✅ Çmimi: 2000 Euro/m2 – 166.000 Euro ✅ Vendndodhja: Uje i Ftohte, Vlore ✅ Siperfaqe totale: 83m2 Rezidenca "Panorama" ndodhet në Uje te Ftohte, ofron pamje të mrekullueshme nga deti. E projektuar me stil modern, rezidenca përfshin apartamente me veranda, ballkone të gjera dhe dritare panoramike. Gjithashtu ka hapësira të gjelbra për relaksim. Rezidenca "Panorama" është vendi ideal për ata që kërkojnë një kombinim perfekt të qetësisë dhe luksit, me një pozicion të privilegjuar që ofron pamje të mrekullueshme nga deti dhe afërsi me qytetin. Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti eshte i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshem: ✅ Sallon + Kuzhine ✅ 1 Dhome Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon me hapesire te bollshme Detaje te tjera: ✅ Kati 3 ✅ Garazhd ✅ Cetifikate Pronesie

166,000 €
23/07/2024
 • 83 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 1+1 ME PAMJE TE PLOTE DETI NE REZIDENCEN „PANORAMA“, VLORE

✅ Çmimi: 190.000 Euro ✅ Vendndodhja: Uje i Ftohte, Vlore ✅ Siperfaqe totale: 110m2 Rezidenca "Panorama" ndodhet në Uje te Ftohte, ofron pamje të mrekullueshme nga deti. E projektuar me stil modern, rezidenca përfshin apartamente me veranda, ballkone të gjera dhe dritare panoramike. Gjithashtu ka hapësira të gjelbra për relaksim. Rezidenca "Panorama" është vendi ideal për ata që kërkojnë një kombinim perfekt të qetësisë dhe luksit, me një pozicion të privilegjuar që ofron pamje të mrekullueshme nga deti dhe afërsi me qytetin. Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti eshte i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshem: ✅ Sallon + Kuzhine ✅ 1 Dhome Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 2 Veranda me hapesire te bollshme Detaje te tjera: ✅ Kat Perdhe ✅ Garazhd ✅ Cetifikate Pronesie

190,000 €
23/07/2024
 • 110 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 1+1 ME PAMJE TE PLOTE DETI NE REZIDENCEN „PANORAMA“, VLORE

✅ Çmimi: 2000 euro/m2 - 166 000 euro. ✅ Vendndodhja: Uje dhe Ftohte, Vlore. ✅ Sipërfaqja totale: 83 m2. Panorama Residence ndodhet ne Udje te Ftokhta dhe ofron pamje te mrekullueshme te detit. Rezidenca e projektuar në stil modern përfshin apartamente me veranda, ballkone të gjera dhe dritare panoramike. Ka edhe zona të gjelbra për relaksim. Residence Panorama është vendi ideal për ata që kërkojnë kombinimin perfekt të qetësisë dhe luksit, me një pozicion të privilegjuar që ofron pamje mahnitëse të detit dhe afërsi me qytetin. Zona ne te cilen ndodhet apartamenti eshte nje zone e zhvilluar duke ofruar te gjitha sherbimet e nevojshme per nje jetese komode. Apartamenti eshte i ndricuar me drite natyrale gjate gjithe dites. Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 1 dhomë gjumi ✅ 1 tualet ✅ 1 ballkon i bollshem. Detaje të tjera: ✅ Kati i 3-të. ✅ Garazh ✅ Certifikatë pronësie.

166,000 €
23/07/2024
 • 83 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Uji I Ftohte, Vlore

APARTAMENT 2+1 NE ORIKUM, VLORE

✅ Çmimi: 1100 Euro/m2 - 105,864 Euro ✅ Vendndodhja: Orikum, Vlore ✅ Sipërfaqe: 96.24 m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, si dhe është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Orikumi gjendet ne nje vendodhje mjaft strategjike dhe e barazlarguar nga atraksionet kryesore te qarkut Vlore. Distancat: Tuneli i Llogarase – Palase = 13 km (10 minuta) Porti i Jahteve, Orikum = 100 metra (1 minute) Porti Vlore = 16 km (15 minuta) Aeroporti Vlore = 36 km (25 minuta) Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 2 Dhoma Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon

105,864 €
20/07/2024
 • 96 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Orikum, Vlore

SHITET APARTAMENT 1+1 NE ORIKUM, VLORE

✅ Çmimi: 118,764 Euro ✅ Vendndodhja: Orikum, Vlore ✅ Sipërfaqe totale: 65.98m2 ✅ Garazhd me sip: 34.17m2 ✅ Proces Certifikimi Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti ndodhet rreth 500m afer detit, si dhe ka pamjen nga deti. Eshtë i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Gjithashtu disponon certifikate pronesie. Orikumi gjendet ne nje vendodhje mjaft strategjike dhe e barazlarguar nga atraksionet kryesore te qarkut Vlore. Distancat: Tuneli i Llogarase – Palase = 13 km (10 minuta) Porti i Jahteve, Orikum = 100 metra (1 minute) Porti Vlore = 16 km (15 minuta) Aeroporti Vlore = 36 km (25 minuta) Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 1 Dhome Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon

118,764 €
19/07/2024
 • 66 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Orikum, Vlore

SHITET APARTAMENT 2+1 NE VLORE

✅ Çmimi: 70.000 Euro ✅ Vendndodhja: Shkolla “Ismail Qemali”, Vlore ✅ Sipërfaqe totale: 85m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zone mjaft te zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode dhe baze te perditshmerise. Ben te mundur nje jete te qete, me infrastrukture te rregullt dhe sherbime te shumellojshme si: palestra, restorante, kopshte, shkolla, farmaci, hapesira te gjelberta e shume te tjera. Gjithashtu është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 2 Dhoma Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Verande e mbyllur Detaje të tjera: ✅ Kat perdhe ✅ Certifikate Pronesie

70,000 €
18/07/2024
 • 85 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Bulevardi Vlore-Skele, Vlore

SHITET APARTAMENT 1+1 NE TRANSBALLKANIKE, VLORE

✅ Çmimi: 105.000 Euro ✅ Vendndodhja: Transballkanike, Vlore ✅ Sipërfaqe: 69m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zone mjaft te zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode dhe baze te perditshmerise. Ben te mundur nje jete te qete, me infrastrukture te rregullt dhe sherbime te shumellojshme si: palestra, restorante, kopshte, shkolla, farmaci, hapesira te gjelberta e shume te tjera. Gjithashtu është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 1 Dhome Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon Detaje të tjera: ✅ Ashensor ✅ Me Certifikate

105,000 €
17/07/2024
 • 69 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Transballkanike, Vlore

SHITET APARTAMENT 2+1 NE VLORE

✅ Çmimi: 115.000 Euro ✅ Vendndodhja: Rruga e Cipajve, Vlore ✅ Sipërfaqe: 108m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zone mjaft te zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode dhe baze te perditshmerise. Ben te mundur nje jete te qete, me infrastrukture te rregullt dhe sherbime te shumellojshme si: palestra, restorante, kopshte, shkolla, farmaci, hapesira te gjelberta e shume te tjera. Gjithashtu është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 2 Dhoma Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 2 Ballkone Detaje të tjera: ✅ Kati i 9 ✅ Ashensor ✅ Orientimi: Jug-Perendim ✅ Ne proces certifikimi

115,000 €
17/07/2024
 • 108 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Bulevardi Vlore-Skele, Vlore

APARTAMENT 1+1 & GARAZHD NE ORIKUM, VLORE

✅ Çmimi: 93.000 Euro ✅ Vendndodhja: Orikum, Vlore ✅ Sipërfaqe apartamenti: 70 m2 ✅ Sipërfaqe garazhdi: 30 m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zonë e zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, si dhe është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Orikumi gjendet ne nje vendodhje mjaft strategjike dhe e barazlarguar nga atraksionet kryesore te qarkut Vlore. Distancat: Tuneli i Llogarase – Palase = 13 km (10 minuta) Porti i Jahteve, Orikum = 100 metra (1 minute) Porti Vlore = 16 km (15 minuta) Aeroporti Vlore = 36 km (25 minuta) Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 1 Dhome Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon Detaje të tjera: ✅ Me certifikatë pronësie ✅ Kati 3

93,000 €
12/07/2024
 • 70 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Orikum, Vlore

SHITET APARTAMENT 1+1 NE LUNGOMARE, VLORE

✅ Çmimi i shitjes: 95.000 euro ✅ Vendndodhja: Afer Brooklyn, Vlore ✅ Sipërfaqe: 52m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zone mjaft te zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode dhe baze te perditshmerise. Ben te mundur nje jete te qete, me infrastrukture te rregullt dhe sherbime te shumellojshme si: palestra, restorante, kopshte, shkolla, farmaci, hapesira te gjelberta e shume te tjera. Gjithashtu është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 1 Dhome Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon Detaje të tjera: ✅ Kati i 5 ✅ Certifikate Pronesie ✅ Ashensor ✅ Orientimi: Lindje ✅ Parkim i dedikuar

95,000 €
12/07/2024
 • 52 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Lungomare, Vlore

SHITET APARTAMENT 2+1 NE VLORE

✅ Çmimi i shitjes: 180.000 euro ✅ Vendndodhja: Rruga e Cipajve, Vlore ✅ Sipërfaqe: 98m2 Zona në të cilën ndodhet apartamenti është një zone mjaft te zhvilluar e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode dhe baze te perditshmerise. Ben te mundur nje jete te qete, me infrastrukture te rregullt dhe sherbime te shumellojshme si: palestra, restorante, kopshte, shkolla, farmaci, hapesira te gjelberta e shume te tjera. Gjithashtu është i ndricuar me dritë natyrale gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshëm: ✅ Sallon + Kuzhinë ✅ 2 Dhoma Gjumi ✅ 1 Tualet ✅ 1 Ballkon Detaje të tjera: ✅ Kati i 8 ✅ Me Certifikate Pronesie ✅ Ashensor ✅ Orientimi: Lindje

180,000 €
12/07/2024
 • 98 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Vlore » Bulevardi Vlore-Skele, Vlore

Po kërkoni për shtëpi në shitje në Vlorë? Ne kemi apartamente dhe shtepi 1+1, 2+1, garsoniere. Nëse dëshironi të jetoni pranë detit në zonën e Lungomares, të shijoni qetësinë në Ujin e Ftohtë, të keni qasje të lehtë në plazh, ose të jeni në zemër të qytetit, ne ju ndihmojmë të gjeni vendin ideal. Vlora është një qytet që ofron një mënyrë jetese të veçantë me plazhet e saj të bukura, rrugët e gjalla dhe kulturën e pasur.

office-address