Rruga Dritan Hoxha: Shtepi, apartamente dhe garsoniere ne shitje

Rezultate: 28

Colonnade Residence, apartament 2+1 në shitje

Colonnade Residence, apartament 2+1 në shitje Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 96.4 m2 dhe sipërfaqe neto 79.6 m2 Ndodhet në katin e IX-të të objektit Apartamenti është në fazë ndërtimi Organizohet nga nje ambient ndenje dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe nje ballkon Colonnade është një ndër projektet më ambicioze të Nova Construction i cili do të sjellë apartamente me hapësira të bollshme të organizuara në 1 2 dhe 3 dhoma gjumi duke përdorur materiale dhe tekonologjinë e fundit në mënyrë që të sigurojë komoditet. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi. Cmimi i shitjes 1600 euro/m2 Totali 154240 euro

154,240 €
04/06/2024
 • 96 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Colonnade Residence, Tirane

Colonnade Residence, apartament 2+1 në shitje

Colonnade Residence, apartament 2+1 në shitje Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 128.3 m2 dhe sipërfaqe neto 106 m2 Ndodhet në katin e III-t të objektit Organizohet nga nje ambient ndenje dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe nje ballkon Colonnade është një ndër projektet më ambicioze të Nova Construction i cili do të sjellë apartamente me hapësira të bollshme të organizuara në 1 2 dhe 3 dhoma gjumi duke përdorur materiale dhe tekonologjinë e fundit në mënyrë që të sigurojë komoditet. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi. Cmimi i shitjes 1450 euro/m2 Totali 186035 euro

186,035 €
11/04/2024
 • 128 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Colonnade Residence, Tirane

Apartament 1+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha”

Apartament 1+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha” Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 83.76 m2 dhe sipërfaqe neto 68.90 m2. Ndodhet në katin e IV-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe një ballkon Apartamenti është në fazë tulle Objekti pozicionohet buzë rrugës dhe do të funksionojë si godinë biznesi Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Cmimi i shitjes 1450 euro/m2 Totali 121452 euro

121,452 €
01/04/2024
 • 84 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » E 88, Tirane

Apartament 3+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha”

Apartament 3+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha” Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 141.39 m2 dhe sipërfaqe neto 116.30 m2. Ndodhet në katin e IV-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, tre dhoma gjumi, dy tualete dhe dy ballkone Apartamenti është në fazë tulle Objekti pozicionohet buzë rrugës dhe do të funksionojë si godinë biznesi Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Cmimi i shitjes 1450 euro/m2 Totali 205000 euro

205,000 €
20/03/2024
 • 141 m2
 • 3 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » E 88, Tirane

Apartament 2+1 në shitje në Kompleksin Aura

Apartament 2+1 në shitje në Kompleksin Aura Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 111.9 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 94 m2 Ndodhet në katin VIII-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe dy ballkone Orientimi i apartamentit është Lindje-Perëndim Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese. Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Cmimi i shitjes 1350 euro/m2 Totali 151000 euro

151,000 €
20/03/2024
 • 111 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Kompleksi Aura, Tirane

Apartament 1+1 në shitje në Rezidencën Aura

Apartament 1+1 në shitje në Rezidencën Aura Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 81 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 68.7 m2. Ndodhet në katin I-rë banim të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon. Apartamenti është në fazë ndërtimi Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese. Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave. Cilësime të tjera: • Fasadë e ventiluar. • Sistemi i ngrohje/ftohje multisplit dhe sistemi hidraulik multistrat. • Tualete Incaso. • Dritare plastike me dopio xham. Cmimi i shitjes 1350 euro/m2 Totali 109350 euro

109,350 €
19/03/2024
 • 81 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Kompleksi Aura, Tirane

Apartament 1+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha”

Apartament 1+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha” Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 72.94 m2 dhe sipërfaqe neto 60 m2. Ndodhet në katin e IV-të të objektit buzë rrugës, që do të funksionojë si objekt biznesi Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon Apartamenti është në fazë suvatimi dhe përfundon në qershor të 2024 Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Mundësi ideale investimi dhe banimi. Cmimi i shitjes 1450 euro/m2 Totali 105763 euro

105,763 €
19/03/2024
 • 72 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » E 88, Tirane

Apartament 2+1 në shitje në Colonnade Residence

Apartament 2+1 në shitje në Colonnade Residence Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 96.5 m2 dhe sipërfaqe neto 80.4 m2 Ndodhet në katin e V-t të objektit Organizohet nga nje ambient ndenje dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe nje ballkon Colonnade është një ndër projektet më ambicioze të Nova Construction i cili do të sjellë apartamente me hapësira të bollshme të organizuara në 1 2 dhe 3 dhoma gjumi duke përdorur materiale dhe tekonologjinë e fundit në mënyrë që të sigurojë komoditet. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi. Cmimi i shitjes 1650 euro/m2 Totali 155225 euro

159,225 €
26/02/2024
 • 97 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Colonnade Residence, Tirane

Ambient biznesi në shitje në Colonnade Residence rruga Dritan Hoxha

Ambient biznesi në shitje në Colonnade Residence rruga Dritan Hoxha Ambienti ka një sipërfaqe bruto prej 68.3 m2 dhe sipërfaqe neto 56.5 m2 Ndodhet në katin e I-rë të objektit Colonnade është një ndër projektet më ambicioze të Nova Construction i cili do të sjellë apartamente me hapësira të bollshme të organizuara në 1 2 dhe 3 dhoma gjumi duke përdorur materiale dhe tekonologjinë e fundit në mënyrë që të sigurojë komoditet. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi. Katet e para do te përdoren per funksione tregtare si: dyqane, bare, zyra,banka etj per t’iu pergjigjur kërkesave të ndryshme të banorëve dhe komunitetit rrethuar Cmimi i shitjes 2500 euro/m2 Totali 170750 euro

170,750 €
06/02/2024
 • 68 m2
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Colonnade Residence, Tirane

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 112.19 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 93.3 m2. Ndodhet në katin I-rë të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese. Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Cmimi i shitjes 1350 euro/m2 Totali 151456 euro

151,456 €
30/01/2024
 • 112 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Aura Complex, Tirane

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 131.3 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 111.3 m2 Ndodhet në katin VII-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese. Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Pikat kryesore te projektit 1. Kompleks Multifunksional 2. Arkitekturë e “Gjelbërt” 3. Planimetri funksionale 4. Vendndodhje afër unazës Cmimi i shitjes 1350 euro/m2 Totali 177255 euro

177,255 €
27/01/2024
 • 131 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Aura Complex, Tirane

Apartament 1+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha”

Apartament 1+1 në shitje te Kompleksi E88 Rr.”Dritan Hoxha” Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 77.18 m2 dhe sipërfaqe neto 66.70 m2. Ndodhet në katin e V-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon Apartamenti është në fazë suvatimi dhe përfundon në qershor të 2024 Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Mundësi ideale investimi dhe banimi. Cmimi i shitjes 1280 euro/m2 Totali 98790 euro

98,790 €
26/01/2024
 • 77 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Rruga Dritan Hoxha, Tirane

Apartament 2+1 në shitje ne rrugen Dritan Hoxha, Colonnade Residence

Apartament 2+1 në shitje ne rrugen Dritan Hoxha, Colonnade Residence • Sipërfaqe e brendshme 99.2 m² • Sipërfaqe e përgjithshme 120.1 m² • Ndodhet në katin e 5 të një ndërtese 16-katëshe • Përbëhet nga 1 sallon, 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete Colonnade është një ndër projektet më ambicioze. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi. Hapesira e përbashket në brendësi te objektit do te jetë e gjelbëruar, e krijuar enkas për te sjellë atmosfere te qetë dhe relaksuese. Cmimi i shitjes 14000 euro/m2 Totali 168140 euro

168,140 €
24/01/2024
 • 120 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Dritan Hoxha, Tirane

Apartament 2+1 ne shitje ne Colonnade Residence, rruga Dritan Hoxha

Apartament 2+1 ne shitje ne Colonnade Residence, rruga Dritan Hoxha • Sipërfaqe e brendshme 79.6 m² • Sipërfaqe e përgjithshme 96.4 m² • Ndodhet në katin e 6 të një ndërtese 16-katëshe • Përbëhet nga 1 sallon, 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete Colonnade është një ndër projektet më ambicioze. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi. Hapesira e përbashket në brendësi te objektit do te jetë e gjelbëruar, e krijuar enkas për te sjellë atmosfere te qetë dhe relaksuese. Cmimi i shitjes 1400 euro/m2 Totali 134960 euro

134,960 €
24/01/2024
 • 96 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Dritan Hoxha, Tirane

Apartament 2+1 në shitje në Kompleksin E88, RR. "Dritan Hoxha"

Apartament 2+1 në shitje në Kompleksin E88, RR. "Dritan Hoxha" Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 113.57 m2 dhe sipërfaqe neto 97.80 m2 Ndodhet në katin e IV-të të një pallati në fazë ndërtimi Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon Apartamenti ka orientim Jug-Lindje Kompleksi ndodhte në një ndër rrugët kryesore të Tiranës, dhe që ofron të gjitha facilitet për një jetesë komode, shkolla, kopshte, çerdhe, spitale etj Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Cmimi i shitjes 1250 euro/m2 Totali 141962 euro

141,962 €
08/01/2024
 • 114 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » E 88, Tirane

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 103.7 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 87.1 m2. Ndodhet në katin IV-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi,njw tualet dhe ballkon Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese. Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Cmimi i shitjes 1450 euro/m2 Totali 150365 euro

150,365 €
13/11/2023
 • 104 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Aura, rruga Dritan Hoxha, Tirane

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 109.4 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 91.9 m2 Ndodhet në katin II-të të objektit. Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese. Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Pikat kryesore te projektit 1. Kompleks Multifunksional 2. Arkitekturë e “Gjelbërt” 3. Planimetri funksionale 4. Vendndodhje afër unazës Cmimi i shitjes 1400 euro/m2 Totali 158630 euro

158,630 €
06/11/2023
 • 109 m2
 • 2 Dhoma gjumi
 • 2 Tualete

🏡 Shtepi ne shitje Rruga Dritan Hoxha » Kompleksi Aura, Tirane

Gjeni shtepine tuaj ideale per shitje ne Rruga Dritan Hoxha me nje shumellojshmeri pronash. Filtra te avancuar per 1+1, 2+1 per te ndihmuar ne kerkimin tuaj per apartamente, garsoniere dhe vila.

office-address