Per shitje 0 €

Toke per shitje tek Kepi i Rodonit, Shetaj

Kepi i Rodonit, Durres

  • 22500 m2
  • 11 Shikime
  • 21/06/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Toka pozicionohet ne koder me pamje, me distance nga deti, me rrugen shume prane vendndodhjes.

Toka eshte e tipit are dhe ka siperfaqe totale 22500 m2.

Kepi i Rodonit eshte nje zone shume e favorshme per te investuar ne pasuri te paluajtshme duke qene se eshte nje territor pothuajse i virgjer dhe me vlera natyrore te konsiderueshme ku perfshihen flora, fauna dhe bregdeti.

Per me shume informacion, ju lutem na kontaktoni per nje takim.

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address