Per shitje 300,000 €

Ne shitje VILE Monument Kulture brenda zones se Kalase, Elbasan!

Elbasan, Elbasan

  • 524 m2
  • Kati 3
  • 1 Shikime
  • 02/07/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Objekti eshte ndertuar me leje ndertimi nga Insituti i Monumenteve te Kultures me miratimi te urbanistikes Bashkia e Elbasanit ne vitin 2001.
Siperfaqa e truallit 318.5 m².
Siperfaqa totale e ndertimit 524 m².
Nga te cilat:
Kati per dhe 200 m².
Kati i pare 162 m².
Kati i dyte 162 m².
Ky kat eshte ne proces legalizimi qe nga viti 2013, ndertimi i tij eshte bere duke shfrytezuar boshllekun e catise dhe shfrytezimin e baxhove mbi cati sipas projektit.
Cmimi i Viles per shitje 300.000 EURO
Per detaje kontaktoni konsulentin e prones!

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address