Per shitje 250,000 €

Shitje, Truall+Ndertese, Alidemi, Tiranë.

Rruga Shemsie Haka, Tirane

  • 200 m2
  • 2 Shikime
  • 03/07/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Disponojme Truall+Ndertese, per Shitje.
Truall dhe Ndertesa ndodhet ne zonen e Ali Demit, Tirane.

Informacion mbi Truallin dhe Ndertesen:
• Sipërfaqja e truallit : 200 m²
• Sipërfaqja e nderteses: 40 m²

Cilesime te tjera:
• Tokë ideale për ndërtim të ndonjë objekti të ri
• Mundësi e mirë për investim
• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address