Per shitje 161,874 €

Vlorë, apartament 1+1 në shitje

Rruga Trans-Ballkanike, Vlore

  • 89 m2
  • 1 Dhoma gjumi
  • 1 Tualet
  • 1 Kuzhine
  • Kati 6
  • 3 Shikime
  • 06/07/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Vlorë, apartament 1+1 në shitje

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 89.93 m2 dhe sipërfaqe neto 79.58 m2

Ndodhet në kain e VI-të të objektit

Organizoet në një ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon

Ndërtesa Rezidenciale Materia është një ndërtesë 12 katëshe e vendosur përgjatë rrugës Transballkanike në Vlorë, Shqipëri.

Kati perdhe ka nje lartesi me te madhe dhe eshte i dedikuar per sherbime dhe ambjente zyrash per pallatin. Secili kate ka nga 6 apartamente te tipologjive te ndryshme.

Ky model ndryshon vetëm në katin e fundit të pallatit i cili kishte një gjurmë të ndryshme dhe më të vogël dhe përmban vetëm një apartament.

Përbërja e kateve shpërndahet duke vendosur si bllok në qendër të planimetrisë shkallët dhe ashensorin dhe apartamentet që e rrethojnë atë.

Elementi më dallues i ndërtesës është padyshim fasada e saj.

Fasada përbëhet nga elementë të parafabrikuar të betonit, të vendosur ne menyre trekëndore, duke formuar një model në formë rrjete që lidh të tre fasadat e ndërtesës dhe rrethon të gjithë perimetrin e saj.

Secili apartament ka ballkonet e tij që kanë pamje nga ana lindore ose perëndimore e ndërtesës. Balonet lidhen me njëri-tjetrin në mënyrë të vazhdueshme, duke pasur vetëm një ndarje të vogël që i vecon.

Cmimi i shitjes 1800 euro/m2

Totali 161874 euro

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

Prona te Ngjashme

office-address