Per shitje 2,200,000 €

Kapanon per Shitje në Sektor Rinia, Durrës !

Sektori Rinia, Durres

  • 4490 m2
  • 2 Dhoma gjumi
  • 10 Tualete
  • Kati 4
  • 10/07/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Kapanon per shitje ne Sektor Rinia ,Durres

• Sipërfaqe neto 3457 m².
• Sipërfaqe bruto 4490 m²
.
Organizimi i jashtem
Ndertesa eshte e ndertuar me ne dy seksione me 2 dhe 4 kate.
Seksioni me 4 kate, pozicionar ne anen veri-lindore te prones perdoret si ambient per zyra, apartmente banimi dhe ambient per punetoret dhe salle mbledhje.
Ky seksion eshte i ndertuar me konstruksion kolona-trare beton arme dhe mure tulle. Hyrja ne këto ambiente realizohet ne anen veriore nepermjet nje dere xhami.
Seksioni me dy kate shtrihet ne anen jug-lindore te seksionit 4 kate ngjitur me te.
Edhe ky seksion eshte i ndertuar me konstruksion kolone dhe trare dhe mure tulle. Mbulesa dhe nderkatet jane realizuar me solete betonarme me trare betoni te kryqezuar.
Soleta e taraces eshte e shtruar me material hidroizolues dhe eshte e rethur me parapet.
Muret e jashtme te godines jane te suvatara dhe te lyera. Dritaret jane te realizuara me material duralumin me xham. Dyert e seksionit 2 katesh jane te realizuara me kanate me sistem antipanik ne rast zjarri.
Ne anen jug-lindore te prones jane vendösur dhe shkallet e emergences per katin e dyte, shkalle
te realizuara me konstruksion metalik. Ndertesa eshte e rethuar me nje trotuar 1m te gere, te shtruar me pllaka betoni.

Organizimi i brendshem

Seksioni 4 katesh (Zyrat dhe apartamentet)

• Mundësi e shkëlqyer për biznese të ndryshme për shkak te vendndodhjes strategjike.

• Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address