Per shitje 145,000 €

Shitet njesi sherbimi 61 m2 tek kompleksi Kontakt

21 Dhjetori, Tirane

  • 62 m2
  • 1 Tualet
  • Kati 1
  • 10/07/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Një njesi biznesi prej 61 m2 në një kompleks multifunksional pranë inxhinierisë së ndërtimit ofron një mundesi të shkëlqyer për të zhvilluar një biznes të suksesshëm, si bar, restorant, zyra, apo një kombinim të tyre.
Kjo njesi është e vendosur në një zonë shumë të mirë, nder me te preferuarat e momentit e cila siguron akses të lehtë për klientët dhe një prezencë të lartë në treg.

Për një bar ose restorant, njesia 61 m2 ofron një hapësirë të rehatshme për të krijuar një ambient të mrekullueshëm për klientët ku përfshin tavolinat për klientët dhe zonën e gatimit. Disponibiliteti i një kompleksi multifunksional siguron një bazë të madhe të mundësive për tërheqjen e klientëve të ndryshëm, duke përfshirë punonjës, rezidentë të kompleksit, dhe vizitorë të tjerë të interesuar.

Per cdo detaj tjeter ose per nje vizite ne prone me kontaktoni!

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address