Per shitje 297,450 €

Vilë Bashtovë, tokë në shitje

Vile Bashtove, Kavaje

  • 19830 m2
  • 2 Shikime
  • 25/10/2021
Shperndaj
Pershkrimi

Vilë Bashtovë, tokë në shitje

Toka ka një siperfaqe prej 19830 m2

Ndodhet në një zonë shumë të mire dhe akoma e pa shfrytezuar dhe populluar

Toka ndodhet vetem 3 km nga bregdeti

E pajisur me certifikate pronesie dhe eshte nje mundesi shume e mire dhe e sigurt investimi ne te per ndertesa rezidenciale, si Komplekse Vilash apo Hotele dhe Rezorte Turistike

Mundesi nderrimi me apartament

Cmimi i shitjes 15 euro/m2

Totali 297450 euro

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address