Me qera 3,000 € / ne muaj

Qera,Kapanon,Vorë

Vore, Vore

  • 740 m2
  • 3 Tualete
  • 6 Shikime
  • 02/07/2024
Shperndaj
Pershkrimi

Disponojmë kapanon per qira në Autostradën Tiranë-Durrës

Informacione të përgjithshme mbi kapanonin :

• Sipërfaqe Truallit 1850 m2
• Sipërfaqe neto 740 m2
• Siperfaqe zyrash 60 m2
• Gjatësia 55 m
• Gjerësia 13.5 m
• Lartësia 10 m
• Strukturë 1-katëshe
• Mundësi per hyrje-dalje kamionash dhe cdo lloj mjeti tjetër.

Detaje të tjera :

• 3 Tualete
• 4 zyra
• Kuzhinë
• 3 Porta kryesore me lartësi 5.5 m
• Open space
• Sistem sigurie
• Instalime elektrike 3 Fazor
• Instalime për dhome frigoriferike
• Sistem zjarrfikëse
• Akses në hyrje dhe në dalje nga Autostrada
• Sistem qendror aspirimi dhe kondicionimi.
• Mundësi reklamimi
• I përshtatshëm për tipologji të ndryshme biznesesh si depo farmaceutike,magazinim,showroom etj

Kapanoni eshte i lene me qera dhe lirohet ne 01.08.2024

Për ta vizituar na kontaktoni!

Kontaktoni pronarin

office-address