Per shitje 630,000 €

SHESIM TOKE TRUALL NE BORSH!

Sarande, Sarande

  • 1475 m2
  • 13/12/2023
Shperndaj
Pershkrimi

Shesim toke truall ne Borsh 100 metra larg detit!

Toka ka forme drejtekendore me permasa 23m x 65m (perfersisht).

E pershtatshme per ndertim dhe investim pasi eshte zone e kuqe!

Llogaritësi i kredisë
%
%
Vite
Muaji Pagesa mujore Principali Interesi Totali i interesit Gjendja e mbetur

Kontaktoni pronarin

office-address