Garsoniere ne shitje Durres

Rezultate: 99

MINI HOTEL NE PLAZH PER SHITJE !

Hoteli ndodhet ne zonen e Plazhit te Durresit pjese e nje kompleksi me administrim te rregullt dhe gjelberim. Ndahet ne 3 kate ku tek kati -1 jane 12 poste parkimi dhe depozita e ujit e vecante per kete prone, kati 0 ambient sherbimi i pershtatshem si recepsion, dhe kati siper ne te cilin kemi 8 apartamente 1+1 , 5 garsoniere dhe nje dhome te vogel teknike. Lidhja e katit 0 me katin siper realizohet me ane te shkalleve te brendshme, prona eshte komplekse dhe e miremenduar per qellime biznesi. Hoteli eshte pjeserisht i mobiluar dhe momentalisht po punohet me qira ditore. Prona disponon dokumentacion te rregullt hipotekor dhe eshte e gatshme per shitje ! Per me teper informacion apo per nje vizite ne prone mos hezitoni te na kontaktoni !

1,300,000 €
10/07/2024
 • 806 m2
 • 13 Dhoma gjumi
 • 14 Tualete

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Kompleksi Tocak, Plazh, Durres ALB, Durres

13 APARTAMENTE DHE 12 PARKIME NE PLAZH PER SHITJE !

Prona ndodhet ne zonen e Plazhit te Durresit pjese e nje kompleksi me administrim te rregullt dhe gjelberim. Ndahet ne 3 kate ku tek kati -1 jane 12 poste parkimi dhe depozita e ujit e vecante per kete prone, kati 0 ambient sherbimi i pershtatshem si recepsion, dhe kati siper ne te cilin kemi 8 apartamente 1+1 , 5 garsoniere dhe nje dhome te vogel teknike. Apartamentet jane pjeserisht te mobiluara dhe momentalisht po punohen me qira ditore. Prona disponon dokumentacion te rregullt hipotekor dhe eshte e gatshme per shitje ! Per me teper informacion apo per nje vizite ne prone mos hezitoni te na kontaktoni !

1,300,000 €
10/07/2024
 • 806 m2
 • 13 Dhoma gjumi
 • 14 Tualete

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Kompleksi Tocak, Plazh, Durres ALB, Durres

SHESIM GARSONIERE TEK TURQUOISE MARINA, GJIRI I LALEZIT

Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i pozicionuar në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit. • Me një sipërfaqe totale prej 350’000 m² (35 ha) dhe sipërfaqe ujore 38’400 m² • Distanca nga Tirana është 40 Km, 35 km nga Aeroporti i Rinasit “Nënë Tereza” dhe 23 km nga Porti i Durrësit. • Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROKOD, me respektim rigoroz të 10 standardeve evropiane për projektimin strukturor. • Kompleksi ofron termoizolim, teknologji të lartë, siguri të plotë me sistem dixhital si dhe një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale. • Shërbimet: Aquapark, Pishinë, Port Detar, Bar, Restorant. • Facilitete: Plazh Privat, Ankorim per varka, Parkim i dedikuar, Korsi biçikletash, Ambiente sportive. • Brenda kompleksit do të jetë e aksesueshme lëvizja tokësore për mjetet motorrike, ndërsa nga uji lëvizja do të mundësohet nëpërmjet varkave dhe motorrvarkave, gjithashtu edhe biçikleta uji. • Specifikime teknike të Garsonieres: Pozicionohet në katin përdhes Sipërfaqe e brendshme: 41.8 m² Sipërfaqe e përbashkët: 7.52 m² Sipërfaqe verande: 9.8 m² Sipërfaqe totale: 59.12 m² Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

133,000 €
18/06/2024
 • 59 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Turquoise Marina, Hamallaj, Durres

SHESIM GARSONIERE TEK TURQUOISE MARINA, GJIRI I LALEZIT

Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i pozicionuar në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit. • Me një sipërfaqe totale prej 350’000 m² (35 ha) dhe sipërfaqe ujore 38’400 m² • Distanca nga Tirana është 40 Km, 35 km nga Aeroporti i Rinasit “Nënë Tereza” dhe 23 km nga Porti i Durrësit. • Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROKOD, me respektim rigoroz të 10 standardeve evropiane për projektimin strukturor. • Kompleksi ofron termoizolim, teknologji të lartë, siguri të plotë me sistem dixhital si dhe një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale. • Shërbimet: Aquapark, Pishinë, Port Detar, Bar, Restorant. • Facilitete: Plazh Privat, Ankorim per varka, Parkim i dedikuar, Korsi biçikletash, Ambiente sportive. • Brenda kompleksit do të jetë e aksesueshme lëvizja tokësore për mjetet motorrike, ndërsa nga uji lëvizja do të mundësohet nëpërmjet varkave dhe motorrvarkave, gjithashtu edhe biçikleta uji. • Specifikime teknike të Garsonieres: Pozicionohet në katin e dytë Sipërfaqe e brendshme: 41.8 m² Sipërfaqe e përbashkët: 7.96 m² Sipërfaqe verande: 9.8 m² Sipërfaqe totale: 59.56 m² Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

134,000 €
18/06/2024
 • 60 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Turquoise Marina, Hamallaj, Durres

SHESIM GARSONIERE TEK TURQUOISE MARINA, GJIRI I LALEZIT

Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i pozicionuar në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit. • Me një sipërfaqe totale prej 350’000 m² (35 ha) dhe sipërfaqe ujore 38’400 m² • Distanca nga Tirana është 40 Km, 35 km nga Aeroporti i Rinasit “Nënë Tereza” dhe 23 km nga Porti i Durrësit. • Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROKOD, me respektim rigoroz të 10 standardeve evropiane për projektimin strukturor. • Kompleksi ofron termoizolim, teknologji të lartë, siguri të plotë me sistem dixhital si dhe një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale. • Shërbimet: Aquapark, Pishinë, Port Detar, Bar, Restorant. • Facilitete: Plazh Privat, Ankorim per varka, Parkim i dedikuar, Korsi biçikletash, Ambiente sportive. • Brenda kompleksit do të jetë e aksesueshme lëvizja tokësore për mjetet motorrike, ndërsa nga uji lëvizja do të mundësohet nëpërmjet varkave dhe motorrvarkave, gjithashtu edhe biçikleta uji. • Specifikime teknike të Garsonieres: Pozicionohet në katin e parë Sipërfaqe e brendshme: 29.7 m² Sipërfaqe e përbashkët: 5.64 m² Sipërfaqe verande: 9.5 m² Sipërfaqe totale: 44.84 m² Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

98,500 €
18/06/2024
 • 45 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Turquoise Marina, Hamallaj, Durres

SHESIM GARSONIERE TEK TURQUOISE MARINA, GJIRI I LALEZIT

Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i pozicionuar në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit. • Me një sipërfaqe totale prej 350’000 m² (35 ha) dhe sipërfaqe ujore 38’400 m² • Distanca nga Tirana është 40 Km, 35 km nga Aeroporti i Rinasit “Nënë Tereza” dhe 23 km nga Porti i Durrësit. • Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROKOD, me respektim rigoroz të 10 standardeve evropiane për projektimin strukturor. • Kompleksi ofron termoizolim, teknologji të lartë, siguri të plotë me sistem dixhital si dhe një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale. • Shërbimet: Aquapark, Pishinë, Port Detar, Bar, Restorant. • Facilitete: Plazh Privat, Ankorim per varka, Parkim i dedikuar, Korsi biçikletash, Ambiente sportive. • Brenda kompleksit do të jetë e aksesueshme lëvizja tokësore për mjetet motorrike, ndërsa nga uji lëvizja do të mundësohet nëpërmjet varkave dhe motorrvarkave, gjithashtu edhe biçikleta uji. • Specifikime teknike të Garsonieres: Pozicionohet në katin e dytë Sipërfaqe e brendshme: 41.3 m² Sipërfaqe e përbashkët: 7.85 m² Sipërfaqe verande: 9.8 m² Sipërfaqe totale: 58.65 m² Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

133,000 €
18/06/2024
 • 59 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Turquoise Marina, Hamallaj, Durres

SHESIM GARSONIERE TEK TURQUOISE MARINA, GJIRI I LALEZIT

Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i pozicionuar në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit. • Me një sipërfaqe totale prej 350’000 m² (35 ha) dhe sipërfaqe ujore 38’400 m² • Distanca nga Tirana është 40 Km, 35 km nga Aeroporti i Rinasit “Nënë Tereza” dhe 23 km nga Porti i Durrësit. • Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROKOD, me respektim rigoroz të 10 standardeve evropiane për projektimin strukturor. • Kompleksi ofron termoizolim, teknologji të lartë, siguri të plotë me sistem dixhital si dhe një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale. • Shërbimet: Aquapark, Pishinë, Port Detar, Bar, Restorant. • Facilitete: Plazh Privat, Ankorim per varka, Parkim i dedikuar, Korsi biçikletash, Ambiente sportive. • Brenda kompleksit do të jetë e aksesueshme lëvizja tokësore për mjetet motorrike, ndërsa nga uji lëvizja do të mundësohet nëpërmjet varkave dhe motorrvarkave, gjithashtu edhe biçikleta uji. • Specifikime teknike të Garsonieres: Pozicionohet në katin e parë Sipërfaqe e brendshme: 41.3 m² Sipërfaqe e përbashkët: 7.85 m² Sipërfaqe verande: 9.8 m² Sipërfaqe totale: 58.65 m² Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

133,000 €
18/06/2024
 • 59 m2
 • 1 Dhoma gjumi
 • 1 Tualet

🏡 Garsoniere ne shitje Durres » Turquoise Marina, Hamallaj, Durres

Kur kërkoni për garsoniere ne shitje ne Durres është e rendesishme te shikohen faktorë si vendndodhja, buxheti, siperfaqja dhe sherbimet qe ka afer. Një garsoniere duhet të ofrojë një ekuilibër midis cmimit dhe komoditetit, te kete pranë transportin publik, shkolla dhe zona tregtare. Sigurohuni që gjithmonë të shikoni plotësisht marrëveshjen e qirasë dhe të jeni të vetëdijshëm për çdo kosto shtesë si shërbimet komunale, mirëmbajtjen dhe depozitat e sigurisë. Ne kemi njoftimet e fundit per garsoniere te publikuara ne portalin tone.

office-address